Η πρωτοποριακή Μαγιονέζα Χωρίς Αυγό από την Condito βραβεύτηκε με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) λαμβάνοντας ένα χρυσό αστέρι στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2018.

Τα βραβεία διοργανώνονται ετησίως τα τελευταία 15 χρόνια με στόχο την ανάδειξη και προώθηση ανώτερων προϊόντων με κριτήρια την εξαιρετική γεύση και την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα. Ο iTQi αποτελεί το μεγαλύτερο οργανισμό πιστοποίησης γεύσης και ποιότητας στον κόσμο, όπου 175 παγκοσμίως διακεκριμένοι chefs και sommeliers από τις 15 πιο διάσημες ευρωπαϊκές οργανώσεις μαγειρικής και ποτού, αξιολογούν και βραβεύουν αμερόληπτα πάνω από 1.500 προϊόντα κάθε χρόνο.

Η Μαγιονέζα Χωρίς Αυγό της Condito αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα της κατηγορίας του, καθώς παρά την έλλειψη αυγού δεν υστερεί γευστικά από την κλασσική μαγιονέζα. Ελαφριά, vegan και lactose free, η Μαγιονέζα Χωρίς Αυγό της Condito διατηρείται εκτός ψυγείου πριν το άνοιγμα και αποτελεί με διαφορά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για το καλάθι του καταναλωτή. Μπορείτε να την βρείτε στα supermarkets στη συσκευασία 250g!