Η 2η συμμετοχή της Condito στο θεσμό των Super Market Awards στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Condito διακρίνεται με την πρωτοποριακή σειρά vegan σαλατών Condito THE GREEN LINE, λαμβάνοντας το bronze βραβείο στην Ενότητα: ‘’Υγιεινή Διατροφή – Vegan, Vegeterian Προϊόντα/Σειρές’’.

Οι ολόφρεσκες plant-based σαλάτες: ρωσική, κηπουρού, αγγουρέζα, μελιτζανοσαλάτα και χούμους φτιαγμένες από αυθεντικές πρώτες ύλες και διαλεχτά λαχανικά απογειώνουν τη γεύση και δίνουν αμέτρητες γευστικές επιλογές σε όλο το καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να ακολουθήσει μια plant-based διατροφή. Είναι πιστοποιημένες από τη V-Label, κατάλληλες για νηστεία και δεν περιέχουν αυγό, γλουτένη και γλυκαντικά!

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται η περαιτέρω ενίσχυση και επέκταση της σειράς με επιπλέον πρωτοποριακές κι απολαυστικές γεύσεις.

 

*Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στο κτήμα δεξιώσεων και οινοποιείο «Κελλάρι Παπαχρήστου», στην Παλλήνη. Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβαν οι Ηλίας Μυκονιάτης, Άρης Νίκου & Γιώργος Μωραΐτης.