Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Condito στην 38η Διεθνή Έκθεση της PLMA WORLD OF PRIVATE LABEL 2022, η οποία έλαβε χώρα στις 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου, στο RAI Exhibition Centrer, στο Άμστερνταμ.

Στελέχη ξένων αλλά και ελληνικών επιχειρήσεων, λιανέμποροι, εισαγωγείς, χονδρέμποροι, εκπρόσωποι αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets από όλο τον κόσμο επισκέφτηκαν το περίπτερο της Condito για να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία και τα προϊόντα της.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε στο κοινό η ευρεία γκάμα προϊόντων και συσκευασιών της Condito, στις βασικές κατηγορίες, Κέτσαπ, Μουστάρδα, Μαγιονέζα, καθώς και τα απολαυστικά Sauces & Dressings, μεταξύ των οποίων και ο νέος κωδικός Cheddar Sauce, σε δύο διαφορετικές συσκευασίες για τις αγορές Retail & Food Service.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο νέο brand της εταιρίας, «Condito The Green Line», και στις 2 μεγάλες κατηγορίες του: Mayo Vegan Sauces & Vegan Σαλάτες. Η σειρά των Μayo Vegan Sauces περιλαμβάνει τέσσερις υπέροχες γεύσεις, με: απαλή μουστάρδα, καπνιστό μπούκοβο και λιαστή τομάτα & βασιλικό και φυσικά την κορωνίδα της σειράς την κλασική Mayo Vegan Sauce. Αντιστοίχως, η πρωτοποριακή σειρά των  Vegan Σαλατών (Spreads) περιλαμβάνει πλέον 8 κωδικούς: Ρωσική, Κηπουρού, Μελιτζανοσαλάτα, Αγγουρέζα, Χούμους, Χτυπητή, Χτυπητή με Κόκκινη Πιπεριά και το νέο, καινοτόμο Vegan Τζατζίκι.

Παράλληλα, με γνώμονα πάντα την υγιεινή, την ατομική ασφάλεια και τη συμμόρφωση στις νομοθετικές διατάξεις, η Condito παρουσίασε στο κοινό, την ανανεωμένη σειρά ατομικών μερίδων 15g, σε Κέτσαπ, Μουστάρδα, Μαγιονέζα, σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων, καθώς και τους δύο νέους, δημοφιλείς κωδικούς, τη Sweet BBQ Sauce και τη Μουσταρδομαγιονέζα, προσφέροντας ακόμη περισσότερες λύσεις για τις ανάγκες του delivery και του take-away.

Η επόμενη συμμετοχής της εταιρείας σε εκθεσιακή δραστηριότητα, θα είναι στη  SIAL PARIS 2022 στις 15-19 Οκτωβρίου.

*Όλα τα προϊόντα προβολής, προσφέρθηκαν δωρεάν μετά το πέρας της έκθεσης σε Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ολλανδίας.

Ανέβηκε στο: News