Η Νο1 Μουσταρδομαγιονέζα της ελληνικής αγοράς, μέχρι σήμερα γνωστή ως Mustard & Mayo Sauce, κυκλοφόρησε από την Condito το 2019 και έδειξε γρήγορα τη δυναμική της, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά νούμερα ανάπτυξης.

Κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των καταναλωτών, καταγράφοντας το 2021 άνοδο πωλήσεων 700% και συνέχισε με γεωμετρική πρόοδο την ανάπτυξή της σε όγκους και αξία αυξάνοντας περαιτέρω μερίδια και τζίρο για την εταιρεία και συνεισφέροντας στην οργανική ανάπτυξη του λιανεμπορίου και της ελληνικής οικονομίας

Επάξια λοιπόν, ξεχώρισε και βραβεύτηκε στο φετινό θεσμό των Super Market Awards με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων (Food)», λίγες μέρες μετά την προβολή της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας «Μαγιονέζα Condito… όπως Ελλάδα» στο πλαίσιο του επαναλανσαρίσματος και της ένταξής της στη νέα ολοκληρωμένη σειρά Μαγιονέζας Condito!

*Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel. Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβαν οι Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Ηλίας Μυκονιάτης, Σάββας Βαρελτζής και Άρης Νίκου.