Σύστημα Διαχείρισης – Πιστοποιητικά

Όλες οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιημένες από διεθνώς αναγνωρισμένους και διαπιστευμένους φορείς Πιστοποίησης ως προς τα διεθνή πρότυπα IFS Food: ISO 22000.

Πιστοί στον στόχο μας να παρέχουμε γαστρονομικές λύσεις για όλο το καταναλωτικό κοινό, έχουμε δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα προϊόντων χωρίς γλουτένη, αλλά και προϊόντα χωρίς ζωικά παράγωγα, πιστοποιημένα με το σήμα καταλληλόλητας για vegans V-Label.

Επιπλέον, όλα τα είδη παραγωγής μας στις κατηγορίες μουστάρδα, κέτσαπ, μαγιονέζα, τα παστεριωμένα Dressing και οι σάλτσες μας, διαθέτουν πιστοποίηση Halal από τον Ελβετικό φορέα HCS.

Παράλληλα, λόγω των αυστηρών προδιαγραφών μας, μπορούμε να καλύψουμε ακόμα και τις πιο ειδικές απαιτήσεις -όπως πιστοποιήσεις για Kosher, Gluten-Free- διατροφικές και νομοθετικές ανάγκες.

Με εργαλείο τα Πιστοποιητικά και τις εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες επίδοσης από τους εγκεκριμένους φορείς, η Condito έχει την δυνατότητα και αναπτύσσει επιτυχώς τη δραστηριότητά της και στις αγορές του εξωτερικού.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας αποτελεί το εργαλείο μέσω του οποίου διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα τόσο των παραγόμενων προϊόντων, όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με υψηλά κριτήρια ποιότητας και αυστηρές προδιαγραφές.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε και να προσφέρουμε ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα διατηρώντας πάντα σε υψηλά επίπεδα την ικανοποίηση των πελατών μας.