Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα Vegan Awards ήρθαν να αναδείξουν καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle (δηλαδή τον τρόπο ζωής ο οποίος αποσκοπεί στον αποκλεισµό, στο µέτρο του δυνατού και του εφικτού, όλων των µορφών εκµετάλλευσης και σκληρότητας στα ζώα για φαγητό, ρουχισµό ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό).

Η Condito, με τη πρωτοποριακή σειρά των ολόφρεσκων Vegan Σαλατών Condito The Green Line, βραβεύτηκε με το Χρυσό Vegan Award στην κατηγορία Vegan Spreads, Dips & Sauces of the Year.

Οι δημοφιλείς και αγαπημένες σε όλους μας Ρωσική, Κηπουρού, Αγγουρομαγιονέζα και Μελιτζανοσαλάτα, φτιαγμένες από αυθεντικές πρώτες ύλες και διαλεχτά λαχανικά απογειώνουν τη γεύση και δίνουν αμέτρητες επιλογές σε όλο το καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να ακολουθήσει μια plant-based διατροφή! Είναι κατάλληλες για νηστεία και δεν περιέχουν Γλουτένη, Αυγό ή Γλυκαντικά!

Η νέα vegan & gluten free Χούμους, εμπνευσμένη από την ανατολίτικη κουζίνα, με ταχίνι και λεμόνι, έχει μόλις προστεθεί στην οικογένεια των νηστίσιμων σαλατών ενώ στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η περαιτέρω ενίσχυση κι επέκταση του brand Condito The Green Line σε νέες κατηγορίες με καινοτόμα και γευστικά προϊόντα.