Η 1η συμμετοχή της Condito στο θεσμό των Super Market Awards στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Τα Super Market Awards επιβραβεύουν τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες των super market και των προμηθευτών FMCG και υπηρεσιών.
Η Condito διακρίθηκε με το bronze βραβείο στην Ενότητα: ‘’Δημιουργία Νέας Κατηγορίας (Food)’’ με το λανσάρισμα της πρωτοποριακής σειράς vegan σαλατών της Condito THE GREEN LINE.

Οι ολόφρεσκες plant-based σαλάτες: ρωσική, κηπουρού, αγγουρομαγιονέζα και μελιτζανοσαλάτα, φτιαγμένες από αυθεντικές πρώτες ύλες και διαλεχτά λαχανικά, απογειώνουν τη γεύση και δίνουν αμέτρητες επιλογές σε όλο το καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να ακολουθήσει μια plant-based διατροφή. Είναι κατάλληλες για νηστεία και δεν περιέχουν γλουτένη ή γλυκαντικά! Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται η περαιτέρω ενίσχυση κι επέκταση της σειράς των vegan σαλατών με επιπλέον γευστικά προϊόντα.

*Η απονομή έγινε σε μια τελετή φωτογράφισης των νικητών την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Five Elements, στη Βαρυμπόμπη. Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβαν οι Ηλίας Μυκονιάτης, Άρης Νίκου & Εύη Μπότσαρη.