Η καινοτόμα «Μαγιονέζα χωρίς αυγό» – που πρώτη η Condito το 2018 σύστησε στην ελληνική αγορά – με το επαναλσάρισμά της το 2020, ως Mayo Vegan Sauce, κέρδισε το ενδιαφέρον του οργανωμένου λιανεμπορίου και των καταναλωτών παρουσιάζοντας εντυπωσιακά νούμερα ανάπτυξης.

Επεκτάθηκε παράλληλα σε μια ολοκληρωμένη σειρά Mayo Vegan Sauces, καταγράφοντας ραγδαία άνοδο πωλήσεων και ξεχωρίζοντας επάξια στο θεσμό των Super Market Awards 2023 με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων (Food)».

Μέσα από στοχευμένες above & below the line ενέργειες, η σειρά των Mayo Vegan Sauces  υπερδιπλασίασε τον τζίρο και τον όγκο πωλήσεών της το 2022, ενώ εντυπωσιακά πολλαπλάσια ανάπτυξη παρουσίασε και το α΄ εξάμηνο του 2023, αυξάνοντας διαρκώς το μερίδιό της και συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της κατηγορίας.

 

*Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβαν οι Ηλίας Μυκονιάτης, Μαρία Μωραΐτη, Άρης Νίκου, Ανθή Ακριτίδου & Μανώλης Κιάσσος.