Η Condito είναι μια εταιρία παραγωγής καρυκευμάτων, που ιδρύθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Είναι μια από τις κυρίαρχες επιχειρήσεις τροφίμων στις αγορές της Μουστάρδας, Κέτσαπ, Μαγιονέζας, Dips και Dressing.

Η Condito ήδη κυριαρχεί στην HORECA και στο λιανεμπόριο, ενώ ταυτόχρονα παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για λογαριασμό της πλειοψηφίας των αλυσίδων λιανεμπορίου στην Ελλάδα.

Εκτός από την ηγετική της θέση εγχώρια, η Condito ενδιαφέρεται ενεργά για εξαγωγές – με ήδη εγκαθιδρυμένη παρουσία σε πολλές χώρες – και στοχεύει στο να επεκτείνει επιπλέον τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές.

Οι κύριοι στόχοι της εταιρίας είναι:

  • Να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
  • Να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τους
  • Να παρουσιάζει συνέπεια και συνέχεια στις προσπάθειές και στους στόχους της

Η επιχείρηση διαθέτει μια ευρεία γκάμα γευστικών προϊόντων, που ικανοποιεί τις ανάγκες του λιανεμπορίου αλλά και της HORECA. Συγκεκριμένα παράγει:

Ακολουθώντας το παγκόσμιο Trend για υγιεινή διατροφή, η Condito έχει επικεντρώσει την έρευνα και ανάπτυξή της σε project, που στοχεύουν στην παραγωγή ασφαλών και υγιεινών τροφίμων, που ικανοποιούν τις ανάγκες των αγορών.

Το 2018, η Condito εισήγαγε ένα επαναστατικό, νέο προϊόν, διευρύνοντας την προϊόντική της γκάμα με μεγάλη επιτυχία. Μια εξαιρετικά γευστική και απαλή Μαγιονέζα χωρίς αυγό, κατάλληλη για Vegans. Η Condito τιμήθηκε για αυτό της το προϊόν με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης ενός χρυσού αστεριού (Superior Taste Award), από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ITQI)

Συνεπής στο ραντεβού της, και για δεύτερη φορά, η Condito θα συμμετάσχει στη SIAL Paris 2018.

Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάζονται στο κοινό τα νέα προϊόντα της Condito με την ανανεωμένη πρωτοποριακή εικόνα, ενώ σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές!

Οι κατηγορίες που παρουσιάζονται στους επισκέπτες της SIAL Paris 2018 είναι:

 

 

 

 

 

  • Οι 4 νέες μας προτάσεις Μουστάρδες Με”, που περιέχουν επιπλέον υλικά, προσφέροντας νέες γαστρονομικές επιλογές στο τραπέζι σας.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο Stand μας, που θα βρίσκεται στο Hall 1, No 1 B138, από τις 21 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε εκεί!