Με στρατηγική προτεραιότητα την διευκόλυνση και παροχή τροφίμων στις ευπαθείς ομάδες και συλλόγους της ελληνικής κοινωνίας και στόχο την απρόσκοπτη – ζωτικής σημασίας- λειτουργία τους, η Condito στέκεται δίπλα στα παιδιά, στους άπορους, στις οικογένειες και όποιον βρίσκεται σε ανάγκη.

Με ιδιαίτερη χαρά, προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού, 300 κιλά προϊόντων της, Μουστάρδα, Κέτσαπ, Μαγιονέζα και σαλάτες για την συμπλήρωση της διατροφής των 300 παιδιών που φιλοξενούνται στα 11 σπίτια που διατηρεί στην Ελληνική Επικράτεια.

Ταυτόχρονα, βρίσκεται δίπλα στη ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προσφέροντας 200 κιλά προϊόντων για τα συσσίτια γερόντων, ανέργων και αστέγων και φυσικά για το Οικοτροφείο Απόρων Σπουδαστριών.

Επίσης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρέχει κιβώτια αγάπης με προϊόντας της σε συσσίτια, οικογένειες δήμων και οργανώσεις, όπως η RSF Hellas Εθελοντική Ομάδα Επικοινωνιών και Διάσωσης, που σε πείσμα των δύσκολων καιρών, προσέχουν και φροντίζουν αθόρυβα και διακριτικά τον «γείτονα».

Είναι άμεση η προτεραιότητα που δίνει η Condito στην παροχή όποιας βοήθειας δύναται να προσφέρει, καθώς ως ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινωνίας επιθυμεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στη διατήρηση της συνοχής και την διευκόλυνση όλων των μελών να προχωρήσουν μπροστά, να εξελιχθούν και να προσφέρουν με τη σειρά τους σε αυτή, έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα, όπως είναι η τροφή και η επαρκής σίτιση.