Συνεπής στο ραντεβού της, η Condito συμμετείχε στην 7η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2022, η οποία έλαβε χώρα στις 12-14 Μαρτίου, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων, επαγγελματίες του κλάδου αλλά και πλήθος καταναλωτών επισκέφτηκαν το περίπτερο της Condito, έχοντας την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της και την ευρεία γκάμα που διαθέτει στις κατηγορίες: Μουστάρδα, Κέτσαπ, Μαγιονέζα, Σάλτσες, Dressings, Σαλάτες, Ξηροί Καρποί & Αποξηραμένα Φρούτα.

Στο περίπτερο φέτος παρουσιάστηκε το νέο brand «Condito The Green Line» και η φιλοσοφία της μάρκας που βασίζεται στην απόλαυση της γεύσης για όλους, ανεξαρτήτως των διατροφικών τους περιορισμών ή επιλογών.

Πιο συγκεκριμένα, η Condito The Green Line παρουσίασε:

  • Την πρωτοποριακή σειρά των Mayo Vegan Sauces, η οποία πρόσφατα εμπλουτίστηκε με 3 νέες γεύσεις, με: απαλή μουστάρδα, καπνιστό μπούκοβο και λιαστή τομάτα & βασιλικό. Κορωνίδα της σειράς αποτελεί η κλασική Mayo Vegan Sauceη πρώτη egg free μαγιονέζα που λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 2018.

  • Την ολοκληρωμένη και με νέα εμφάνιση σειρά των Φυτικών Αναπληρωμάτων Τυριού που αποτελείται από τους πιο δημοφιλείς εξαγωγικούς κωδικούς της εταιρείας και
  • Την καινοτόμο και πολυβραβευμένη σειρά των Vegan Σαλατών Spreads, με εξαιρετικό ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται από τους επισκέπτες στους 2 νέους κωδικούς αλείμματος φυτικού τυριού: Vegan Χτυπητή και Vegan Χτυπητή με Κόκκινη Πιπεριά.

*Όλα τα προϊόντα προβολής, προσφέρθηκαν δωρεάν μετά το πέρας της έκθεσης στον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ανέβηκε στο: News