Άλλη μια συμμετοχή της Condito στο θεσμό των Super Market Awards στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Condito διακρίνεται με την πρωτοποριακή σειρά των vegan σαλατών Condito THE GREEN LINE, λαμβάνοντας το Silver βραβείο στην ενότητα:Καινοτομία & Νέες Τεχνολογίες”.

Οι 5 βασικές γεύσεις  ρωσική, κηπουρού, αγγουρέζα, μελιτζανοσαλάτα και χούμους και 3 νέες απολαυστικές, ιδιαίτερα καινοτόμες συνταγές: χτυπητή, χτυπητή με κόκκινη πιπεριά και τζατζίκι, δεν περιέχουν αυγό, γαλακτοκομικά και γλουτένη αλλά διαθέτουν την ίδια πλούσια γεύση και υφή με τις παραδοσιακές αγαπημένες μας σαλάτες. Είναι φτιαγμένες από αυθεντικές πρώτες ύλες και διαλεχτά λαχανικά, κατάλληλες για νηστεία και πιστοποιημένες από τη V-Label.

Παράλληλα, η πρωτοποριακή σειρά των Mayo Vegan Sauces Condito THE GREEN LINE, απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Vegan-Vegeterian Προϊόντα / Σειρές”.

Οι τρεις νέες, καινοτόμες γεύσεις: με απαλή μουστάρδα, με καπνιστό μπούκοβο και με λιαστή τομάτα και βασιλικό, χωρίς αυγό γλουτένη και συντηρητικά, έρχονται να πλαισιώσουν επάξια τον επιτυχημένο και πολυβραβευμένο κλασικό κωδικό, προσφέροντας ακόμη περισσότερες γευστικές απολαύσεις σε όλους όσους θέλουν να νιώθουν καλύτερα με τις διατροφικές τους επιλογές.

*Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων Anais Club στις Αχαρνές. Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβαν οι Ηλίας Μυκονιάτης, Γιώργος Μωραΐτης & Άρης Νίκου.