Για 3η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Condito διακρίνεται στα Vegan Awards με την απολαυστική σειρά των Mayo Vegan Sauces της Condito The Green Line να αποσπά το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Spreads, Dips & Sauces. Η επιτυχημένη και πολυβραβευμένη σειρά των Mayo Vegan Sauces, με τον κλασικό κωδικό και τις τρεις πρωτοποριακές γεύσεις: με απαλή μουστάρδα, καπνιστό μπούκοβο και λιαστή τομάτα και βασιλικό, χωρίς αυγό, γλουτένη και συντηρητικά, προσφέρουν αμέτρητες γευστικές απολαύσεις σε όλους. Σε όλους όσους θέλουν να νιώθουν καλύτερα με τις διατροφικές τους επιλογές, χωρίς να στερούνται την απόλαυση και την ποικιλία των γεύσεων!

Ταυτόχρονα οι δύο καινοτόμες και πεντανόστιμες Vegan Σαλάτες, Χτυπητή & Χτυπητή με Κόκκινη Πιπεριά της Condito The Green Line, που έχουν ως βάση φυτικό αναπλήρωμα λευκού τυριού και δεν περιέχουν αυγό, γλουτένη και γαλακτοκομικά, διακρίθηκαν επίσης με Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Gluten Free Product.

 

 

 

*Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο “Radisson Blu Park Hotel Athens” στο Πεδίον του Άρεως. Τα βραβεία της εταιρείας παρέλαβαν οι Ηλίας Μυκονιάτης και Άρης Νίκου.