Συνεπής στο ραντεβού της, η Condito συμμετείχε στην 8η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2023, η οποία έλαβε χώρα στις 18-20 Μαρτίου, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων, επαγγελματίες του κλάδου αλλά και πλήθος καταναλωτών επισκέφτηκαν το περίπτερο της Condito, έχοντας την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της και την ευρεία γκάμα που διαθέτει στις κατηγορίες: Μουστάρδα, Κέτσαπ, Μαγιονέζα, Σάλτσες, Dressings, Σαλάτες, Ξηροί Καρποί & Αποξηραμένα Φρούτα.

Συγκεκριμένα, το δημοφιλές brand της εταιρίας Condito The Green Line παρουσίασε:

Την πολυβραβευμένη και best-seller Mayo Vegan Sauce σε νέα συσκευασία Top Down, για περισσότερη απόλαυση και ευκολία στην χρήση, το πρωτοποριακό και δροσερό Vegan Τζατζίκι με φυτικό επιδόρπιο αμυγδάλου, που ήρθε να συμπληρώσει την πλούσια γκάμα των Vegan Σαλατών, ενώ τα μεγάλα νέα ήρθαν με την είσοδο στην καινοτόμα κατηγορία των «Vegan Σάλτσων», με την πιο αγαπημένη και δημοφιλή pasta sauce Vegan Pesto Basilico, μια αυθεντική ιταλική συνταγή με φρέσκο βασιλικό και ξηρούς καρπούς, που αγαπήθηκε από όσους την δοκίμασαν.

Τέλος έμφαση δόθηκε και στην ολοκληρωμένη  σειρά των Φυτικών Αναπληρωμάτων Τυριού που αποτελούν κάποιους από τους πιο δημοφιλείς εξαγωγικούς κωδικούς της εταιρείας.

Στα νέα της Condito, παρουσιάστηκαν οι πρωτοποριακοί κωδικοί, Μουστάρδα Θεσσαλονίκης, μια παραδοσιακή συνταγή του τόπου της, πιο ρευστή από τις κλασικές μουστάρδες με γλυκιά γεύση και ήπια αψάδα, το Κέτσαπ με 0% Προσθήκη Ζάχαρης κατάλληλο για vegans και η διαφορετική Πικάντικη Σάλτσα Ελληνικής Τομάτας, προϊόντα που διευρύνουν τις βασικές κατηγορίες της εταιρίας με γεύσεις και χρήσεις και θα προσφέρουν νέα εμπειρία σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Έντονο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες της έκθεσης παρουσίασε, η κρεμώδης και τυρένια ready-to-use Cheddar Sauce, το αυθεντικό ιταλικό Pesto alla Genovese με φρέσκο βασιλικό, κάσιους, κουκουνάρι και σκληρό τριμμένο τυρί, καθώς και τα πρωτοποριακά για την ελληνική αγορά Dressings On The Go!, με τα αγαπημένα dressings σαλατών, Caesar, Thousand Island και Greek Salad Dressing, να μπαίνουν σε ατομικές μερίδες 45g προσφέροντας απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας, στο γραφείο, στη σχολή, στην εκδρομή, στο σπίτι, γιατί απλά πάνε παντού.

    

*Όλα τα προϊόντα προβολής, προσφέρθηκαν δωρεάν μετά το πέρας της έκθεσης στον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ανέβηκε στο: News