Ποιο είναι το απόλυτο γευστικό συστατικό για κάθε burger; Η απολαυστική Cheddar Sauce Condito, που έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες της αγοράς.

Η ελληνική εταιρία παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλτσών και σαλατών CONDITO, με την τροφοδοσία του Food Service να αποτελεί το πρωταρχικό μέλημά της εδώ και 44 χρόνια, προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων προϊόντων, κορυφαίας ποιότητας και γεύσης που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Αυτή η Cheddar sauce ξεχωρίζει γιατί φτιάχνεται με πραγματικό τυρί cheddar, στο οποίο οφείλει και την τόσο απολαυστικά πλούσια τυρένια γεύση της! Πρόκειται για μια sauce έτοιμη να σερβιριστεί σε  burgers, pancakes, σάντουιτς χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία. Ρευστή όσο πρέπει, με ιδανική κρεμώδη υφή και έντονο πορτοκαλοκίτρινο χρώμα είναι η πιο νόστιμη Cheddar sauce που έχετε δοκιμάσει! Μπορεί να ζεσταθεί αν το απαιτεί το πιάτο ή/και να σερβιριστεί ως dip σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή ψυγείου, αφού είναι η τέλεια επιλογή για πατάτες, nachos και κοτομπουκιές.

Διατίθεται σε επαγγελματικές συσκευασίες Street Food σωλήνα 960g και κουβά 3kg.

Ανέβηκε στο: News