Η Condito Α.Ε.Β.Ε. διακρίθηκε και φέτος στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2019, που διοργανώθηκαν για 16η χρονιά από το International Taste Institute. Μετά την επιτυχία της μαγιονέζας χωρίς αυγό το 2018, ήταν η σειρά της Mustard & Mayo Sauce της Condito να κλέψει τις εντυπώσεις, λαμβάνοντας 2 Χρυσά Αστέρια από τους chefs του Ινστιτούτου. Το International Taste Institute αποτελεί το μεγαλύτερο οργανισμό πιστοποίησης γεύσης στον κόσμο, όπου 175 παγκοσμίως διακεκριμένοι chefs και sommeliers από τις 15 πιο διάσημες ευρωπαϊκές οργανώσεις μαγειρικής και ποτού, αξιολογούν και βραβεύουν αμερόληπτα πάνω από 1.500 προϊόντα κάθε χρόνο.

Η Mustard & Mayo sauce της Condito αποτελεί ήδη ένα από τα πιο αγαπητά προϊόντα της κατηγορίας της. Έχοντας μεγάλη απήχηση στους επαγγελματίες του κλάδου, η mustard & mayo κάνει την εμφάνισή της και στο κομμάτι του retail προσφέροντας γρήγορες κι εύκολες λύσεις μαγειρικής στο σπίτι. H Mustard & Mayo Sauce αποτελεί με διαφορά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για το καλάθι του καταναλωτή. Χωρίς γλουτένη, με κρεμώδη υφή, συνδυάζει αρμονικά τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα και μπορεί να συνοδεύσει όλα τα αγαπημένα σας πιάτα, από κοτομπουκιές και burgers, μέχρι τορτίγιες και σαλάτες.

 

*Φωτογραφία: Η ομάδα της Condito και αντιπροσωπεία του ΙΤΙ σε αναμνηστική φωτογραφία, στην τελετή απονομής των Superior Taste Awards 2019 στις Βρυξέλλες.