Πίσω από κάθε πετυχημένο packaging, κρύβεται μία ομάδα ανθρώπων και -τουλάχιστον- μία ιδέα. Αυτά τα έργα και αυτούς τους ανθρώπους με τις ομάδες τους ανέδειξε η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα, στον πολυχώρο του gazARTE.

Η Condito συμμετείχε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο θεσμό και βραβεύτηκε με το Silver Award στην κατηγορία “New Packaging Method – Usage of New Raw Material and / or Machinery/ Νέα Μέθοδος Συσκευασίας – Χρήση Νέων α’ Υλικών και Μηχανών Συσκευασίας”.

Μεριμνώντας για μία κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες τόσο στις καθημερινές αγορές, όσο και στη μετέπειτα διαχείριση των προϊόντων στο σπίτι, η Condito προχώρησε στο σχεδιασμό νέων καινοτόμων συσκευασιών μουστάρδας.

Οι νέες συσκευασίες φέρουν, στο κάτω μέρος τους, την ονομασία του προϊόντος σε γραφή Braille (σύστημα γραφής κι ανάγνωσης τυφλών), στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (Μουστάρδα & Mustard) καθώς και το όνομα της Condito.

Προστέθηκε επίσης, ανάγλυφη απεικόνιση προτάσεων σερβιρίσματος στο επάνω μέρος της συσκευασίας προκειμένου να εμπνεύσει σε όλους τους καταναλωτές, ιδέες και γαστρονομικούς συνδυασμούς με την αγαπημένη τους μουστάρδα.

Οι πρωτοποριακές για την ελληνική αγορά τροφίμων (και όχι μόνο) αλλαγές, πραγματοποιήθηκαν πιλοτικά στην κλασική σειρά μουστάρδας Condito, με γνώμονα την ενσωμάτωσή τους και στις υπόλοιπες συσκευασίες των προϊοντικών γραμμών της εταιρείας.

Επί 40 χρόνια η Condito παραμένει πιστή στην αποστολή της: να “δημιουργεί για το πιάτο σας μόνο τα καλύτερα!’’, σεβόμενη πάντα τις ανάγκες κάθε καταναλωτή για έναν κόσμο καλύτερο και προσιτό σε όλους!

Ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Commercial & Managerial Director της Condito με το βραβείο καινοτομίας!