Εγκαταστάσεις

Σε μια ιδιόκτητη, ειδικά σχεδιασμένη παραγωγική μονάδα μεγέθους 10.000 τ.μ., η Condito απασχολεί πάνω από 100 εργαζομένους, ένας αριθμός που αυξομειώνεται ανάλογα με τις εποχικές ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το έτος 2009 μέχρι σήμερα, έχουν επενδυθεί συνολικά 7.000.000 ευρώ στην ανάπτυξη νέων κλάδων, σε κτιριακές εγκαταστάσεις και επεκτάσεις, καθώς και σε μηχανολογικό εξοπλισμό.

Μάλιστα το 2017, η εταιρία συμμετέχοντας σε νέο επενδυτικό πρόγραμμα, αποφάσισε την περαιτέρω επέκταση των εγκαταστάσεών της αγοράζοντας ένα νέο οικόπεδο 16 στρεμμάτων και βιομηχανικού κτιρίου 5.000 τ.μ. Το έργο αυτό έχει ολοκληρωθεί και αφορά επένδυση σε νέους χώρους αποθηκών και κέντρου logistics, με στόχο τον τριπλασιασμό των δυνατοτήτων της εταιρείας ως προς την αποθήκευση και τη διακίνηση των προϊόντων, μέσα από τα πλέον σύγχρονα και αυτοματοποιημένα κανάλια σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Στην Condito, οι επενδύσεις σε εξοπλισμό είναι συνεχείς και καλύπτουν τόσο την απαίτηση για βελτίωση και εξέλιξη των παραγωγικών διαδικασιών, όσο και τον ολοένα αυξανόμενο όγκο εργασιών. Με επενδύσεις σε νέες γραμμές παραγωγής και συσκευασίας, η εταιρεία παράγει σήμερα 18.000 τόνους προϊόντων ετησίως, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο τα επόμενα χρόνια.

Οι εταιρικές εγκαταστάσεις εξυπηρετούν μέσω εξειδικευμένου ιδιόκτητου στόλου οχημάτων τις παραγγελίες των πελατών στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με αναγνωρισμένες εταιρίες διανομής για την ασφαλή μεταφορά και διάθεση των προϊόντων της στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όσον αφορά τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας, αποτελείται από:

  • 10 επαγγελματικά φορτηγά
  • 6 ημι – φορτηγά και
  • 6 επιβατικά αυτοκίνητα