Εγκαταστάσεις

Σε 3 κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 17.000 τ.μ., με την ειδικά σχεδιασμένη παραγωγική μονάδα έκτασης 10.000 τ.μ. και το σύγχρονο διαμετακομιστικό κτίριο 5.500 τ.μ., η Condito απασχολεί πάνω από 130 εργαζομένους, ένας αριθμός που αυξομειώνεται ανάλογα με τις εποχικές ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το έτος 2009 μέχρι σήμερα, έχουν επενδυθεί συνολικά 7.000.000 ευρώ στην ανάπτυξη νέων κλάδων, κτιριακών εγκαταστάσεων και επεκτάσεων, καθώς και σε νέο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Μάλιστα το 2017, η εταιρεία συμμετέχοντας σε νέο επενδυτικό πρόγραμμα, αποφάσισε την περαιτέρω επέκταση των εγκαταστάσεών της αγοράζοντας ένα νέο οικόπεδο 16 στρεμμάτων και βιομηχανικού κτιρίου 5.500 τ.μ. Το έργο ολοκληρώθηκε το 2021, με την επένδυση σε νέους και σύγχρονους χώρους αποθηκών και κέντρου logistics, με άμεσο στόχο τον τριπλασιασμό των δυνατοτήτων της εταιρείας ως προς την αποθήκευση και τη διακίνηση των προϊόντων, μέσα από τα πλέον σύγχρονα και αυτοματοποιημένα κανάλια της σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Στην Condito, οι επενδύσεις σε εξοπλισμό είναι συνεχείς και καλύπτουν τόσο την απαίτηση για βελτίωση και εξέλιξη των παραγωγικών διαδικασιών, όσο και τον ολοένα αυξανόμενο όγκο εργασιών. Με επενδύσεις σε νέες γραμμές παραγωγής και μηχανολογικό εξοπλισμό, η εταιρεία παράγει σήμερα 18.000 τόνους προϊόντων ετησίως, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο τα επόμενα χρόνια.

Μέσα από τις χρόνιες επενδύσεις της, η Condito διαθέτει σήμερα:

  • πάνω από 4200 παλετοθέσεις
  • 11 ράμπες φόρτωσης & εκφόρτωσης
  • 5 θαλάμους συντήρησης
  • καθώς και σύγχρονο σύστημα διαχείρισης αποθήκης WMS

Οι εταιρικές εγκαταστάσεις εξυπηρετούν μέσω εξειδικευμένου ιδιόκτητου στόλου οχημάτων τις παραγγελίες των πελατών στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με αναγνωρισμένες εταιρείες διανομής για την ασφαλή μεταφορά και διάθεση των προϊόντων της στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όσον αφορά τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας, αποτελείται από:

  • 10 επαγγελματικά φορτηγά
  • 6 ημι – φορτηγά και
  • 8 επιβατικά αυτοκίνητα