Η Condito Α.Ε.Β.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιομηχανικής παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης προϊόντων μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας και σαλατών στη χώρα, καινοτομεί στο λιανεμπόριο και στην ελληνική αγορά τροφίμων. Με τη συμπλήρωση 40 ετών παραγωγικής δραστηριότητάς, η Condito επενδύει στην καινοτομία και στην ανάπτυξη επαναστατικών για τον κλάδο τεχνικών και πρακτικών.

Μεριμνώντας για μια κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες τόσο στις καθημερινές αγορές, όσο και στη μετέπειτα διαχείριση των προϊόντων στο σπίτι, η Condito προχώρησε στο σχεδιασμό πρωτοποριακών συσκευασιών μουστάρδας. Οι νέες συσκευασίες φέρουν, στο κάτω μέρος τους, την ονομασία του προϊόντος σε γραφή Braille (σύστημα γραφής κι ανάγνωσης τυφλών), στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (Μουστάρδα & Mustard) καθώς και το όνομα της Condito. Μέσω της πολύτιμης βοήθειας των μαθητών και των καθηγητών του ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών), μελετήθηκε σε βάθος η ορθή διατύπωση των λέξεων, όπως επίσης το πάχος και οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμάτων για την ευκολότερη ανάγνωση τους.

Προστέθηκε επίσης, ανάγλυφη απεικόνιση προτάσεων σερβιρίσματος στο επάνω μέρος της συσκευασίας προκειμένου να εμπνεύσει σε όλους τους καταναλωτές, ιδέες και γαστρονομικούς συνδυασμούς με την αγαπημένη τους μουστάρδα.

Condito Foods - Νέα Συσκευασία με γραφή Braille

Οι πρωτοποριακές για την ελληνική αγορά τροφίμων (και όχι μόνο) αλλαγές, πραγματοποιήθηκαν πιλοτικά στην κλασική σειρά μουστάρδας Condito, με γνώμονα την ενσωμάτωσή τους και στις υπόλοιπες συσκευασίες των προϊοντικών γραμμών της εταιρείας.

Επί 40 χρόνια η Condito παραμένει πιστή στην αποστολή της: να ‘’δημιουργεί για το πιάτο σας μόνο τα καλύτερα!’’, σεβόμενη πάντα τις ανάγκες κάθε καταναλωτή για έναν κόσμο καλύτερο και προσιτό σε όλους!

Condito Foods - Νέα Συσκευασία με γραφή Braille