Κάποια πράγματα από το εξωτερικό τα «φέρνουμε στα μέτρα μας»…το ίδιο και την μαγιονέζα μας!

 

Για πρώτη φορά, η ελληνική μαγιονέζα CONDITO «βγαίνει στον αέρα» με τηλεοπτική και digital καμπάνια και μας δείχνει πως κάποιες συνήθειες από το εξωτερικό μπορεί να επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, αφήνουν όμως αναλλοίωτο το ελληνικό μας ταπεραμέντο!

 

Δύο πρώην απολαμβάνουν ευχάριστα την παρέα με τους νέους τους συντρόφους… όπως Σουηδία
Μια νέα κοπέλα επηρεασμένη από την ασιατική κουζίνα ετοιμάζει το φαγητό της … όπως Ιαπωνία
Ένας δεινός ψήστης τα δίνει όλα στο barbeque (bbq) … όπως Αμερική
Ο καθένας τους όμως ξεχωριστά καταφέρνει να δώσει τη δική του πινελιά. Το ίδιο και η CONDITO!

 

Mε ελληνική συνταγή μαγιονέζας, από το 1979 δημιουργεί γεύσεις που ταιριάζουν στις δικές μας γευστικές συνήθειες και τρόπο ζωής. Η ολοκληρωμένη σειρά μαγιονέζας CONDITO με ελληνικά αυγά αχυρώνα, περιλαμβάνει:

Μαγιονέζα Classic: Με εξαιρετικά πλούσια γεύση και ισορροπημένη βελούδινη υφή, που δένει αρμονικά με όλες τις γεύσεις. Xωρίς συντηρητικά και γλουτένη.

 

Μουσταρδομαγιονέζα: Η πολυβραβευμένη γεύση της No1 Μουσταρδομαγιονέζας στην ελληνική αγορά, η Mustard & Mayo Sauce κυκλοφορεί τώρα με ελληνικά αυγά αχυρώνα και υπόσχεται ακόμα περισσότερη απόλαυση!

 

Kετσαπομαγιονέζα: Με τοματένια γεύση, ένας μοναδικός συνδυασμός μαγιονέζας και Κέτσαπ Condito, που ταιριάζει με όλα και κερδίζει γευστικά μικρούς και μεγάλους. Xωρίς συντηρητικά και γλουτένη.

 

Μαγιονέζα Light: Με 50% λιγότερες θερμίδες και λιπαρά σε σχέση με την κλασική μαγιονέζα CONDITO, προσφέρει απόλαυση σε όλους όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους, χωρίς να τους στερεί την πλούσια γεύση της κλασικής μαγιονέζας.

 

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ CONDITO… όπως Ελλάδα!

 

Η νέα σειρά μαγιονέζας της CONDITO κυκλοφορεί σε νέα συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη και από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (R-PET)

 

Δείτε εδώ την νέα μας τηλεοπτική καμπάνια ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ

 

Συντελεστές:
Εταιρεία Παραγωγής: Norrogroup
Σκηνοθέτης: Στάθης Μουρδουκούτας
Executive producer: Κωνσταντίνος Καρυάτης
Διαφημιστική: blender

Ανέβηκε στο: News