Ακόμη ένα βραβείο ήρθε να προστεθεί στη συλλογή της Condito, με τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line να διακρίνεται και στα Healthy Diet Awards 2022, λαμβάνοντας το bronze βραβείο στην Ενότητα: Plant Based Food Products”. Η καινοτόμα και πολυβραβευμένη Mayo Vegan Sauce, την οποία πρώτη η Condito λάνσαρε το 2018, ως ‘’Μαγιονέζα χωρίς αυγό’’, εμφανίζεται πλέον με νέα, ανανεωμένη εικόνα και συσκευασία. Είναι πλήρως απαλλαγμένη από συντηρητικά και γλουτένη και με λιγότερες θερμίδες από μια συμβατική μαγιονέζα, προφέροντας στους καταναλωτές, τη χαρά της γεύσης στο «χωρίς»!

Η παγκόσμια διατροφική τάση του healthy eating και η ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή να συμπεριλάβει στην καθημερινότητά του επιλογές που φροντίζουν το περιβάλλον και την οικολογία του πλανήτη, οδήγησε στην ανάπτυξη μιας σειράς ειδικών προϊόντων διατροφής. Με την υψηλή τεχνογνωσία, την ανάπτυξη των τμημάτων Marketing και R&D και τις συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, η Condito έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη γκάμα free from προϊόντων για όλους!

 

*Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Park Hotel στο Πεδίον του Άρεως. Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβαν οι Γιώργος Μωραΐτης & Αχιλλέας Βουλγαρίδης.